Två olika typer av inredningsuppdrag:

Jag utgår alltid från det personliga, tycker det är jätte viktigt att ett hem avspeglar vem som bor där, att det inte ser ut som en anonym inredningskatalog. Jag gillar inte heller slit och släng, utan utgår alltid från det ni har. Vissa saker kan komma att bytas ut, flyttas runt eller göras om, andra saker kan komma att köpas in - kan både vara från en loppis/antik affär eller ett nyinköp. Det beror helt och hållet på vem du som kund är, vilken stil, vilka behov ni har samt er budget.

Jag erbjuder två olika inredningsuppdrag, large och small.

*Inredningshjälp - large*

_________________________________________________

Finns det ett rum eller delar av ditt hem, som inte riktigt harmoniserar med vem du eller din familj är? Det kanske inte fyller sin funktion eller kanske saknar det där lilla extra? ... eller så får du inte riktigt till det som du vill ha det?

Jag gör ett hembesök och går igenom rummet/en med er. Hör på era önskemål och tar reda på vem du eller familjen är, vilka är behoven, vad är praktiskt/ opraktiskt. Om stilen är odefinierad ber jag er titta i inredningstidningar som jag har med mig och visa vad ni gillar/ogillar.

 


Jag går därefter hem och skapar ett s.k. "moodboard", där stilen, färgerna och känslan visas. Efter godkännande från er skapar jag ett "produktboard" med förslag på produkter, möbler och textilier som skall köpas in, ger förslag på hur möbler kan fräschas upp, kommer med färgsättningsförslag mm. Jag tar även fram ett kostnadsförslag samt där behov finns möblerar jag upp rummet/en i ett 3D-program/Sketchup utifrån era befintliga ritningar.

Genomgång och sedan kommer vi överens om vad ni själva gör och vad jag gör. Behövs det ytterligare hjälp av t.ex. en arkitekt, målare mm. har jag ett nätverk med sådana.

Enligt ovan för ETT rum (max ca. 15 kvm), exkl. möblering i 3D: 3500 kr

Inkl. möbleringsförslag i 3D: 4200 kr

För flera rum, kostnad: 650 kr/timmanMoodboard
Produkt board
Ritning i 3D

 

 
 

*Inredningshjälp - small*

____________________________________________________

Finns det ett rum eller delar av ditt hem, som inte riktigt harmoniserar med vem du eller din familj är? Det kanske inte fyller sin funktion eller kanske saknar det där lilla extra? ... eller så får du inte riktigt till det som du vill ha det?

Du kanske själva har massor av idéer och behöver diskutera dem med någon eller har kört fast och behöver få nya idéer och lösningsförslag. 

Vi går gemensamt igenom rummet/en och jag kommer med förslag samt olika lösningar, bollar dina ev. idéer och behov. Hjälper dig med färg- och materialval som du själv har tagit fram.

Du ansvarar själv för att ta anteckningar under mötets gång.


Pris Ett rum (max ca. 15 kvm): 650 kr (max 1 timma)

Pris hela bostaden, max 6 rum (ca. en halv dag): 2500 kr


Moodboard
Olika tygförslag


Post
Samtal
Om
Instagram